fbpx
Alastaro kerhokisa 17.9.2021

Lisätiedot

Matalan kynnyksen kerhokilpailu Alastaron moottoriradalla perjantaina 17.9.2021 noin klo 17.00.

Mikäli rata on kuiva, on kerhokisan pituus 10 kierrosta. Jos on märkää, kisan pituus on 8 kierrosta. Kilpailu ajetaan ajoharjoittelutapahtuman yhteydessä (kisalippu ei sisällä muuta ratapäivää).

Hinta ennakkoon verkkokaupasta ostettuna: 25€
Hinta käteisellä paikan päältä ostettuna: 50€

Kilpailun ajankohta on noin klo 17.00.

Liput ajoharjoittelutapahtumaan löydät tästä linkistä. Kerhokisan ajaminen ei vaadi osallistumista muuhun ratapäivään.

Kerhokilpailut on tarkoitettu matalan kynnyksen harjoittelukilpailuiksi joissa voidaan tutustua kilpailemiseen. Kerhokisoihin ovat tervetulleita kaikki kuljettajat joilla moottoripyörän käsittely on sillä tasolla, että ratakierrokset pystyy ajamaan turvallisesti.

Kerhokilpailussamme ei järjestetä varsinaisia aika-ajoja vaan jokainen ilmoittaa omantuntonsa mukaan kierrosaikansa. Kierrosajaksi kannattaa antaa vaikkapa kyseisen päivän tai lähiaikojen paras kierrosaika kyseiseltä radalta. Tällöin kuskit saadaan järjestettyä ruudukkoon vauhtitasonsa mukaan. Kerhokilpailussa ei jaeta palkintoja. Ajanottoa ei myöskään järjestetä eikä tuloksia julkaista. Kerhokisassa ajetaan 8-12 kierrosta sen mukaan mitä kuskit kuljettajakokouksessa äänten enemmistöllä kulloinkin päättävät.

Turvallisuuteen liittyvissä asioissa kerhokilpailussa noudatetaan samoja sääntöjä mitä ”oikeissakin” kilpailuissa. Pyöriä ei kuitenkaan tarvitse numeroida, kuljettajalla ei tarvitse olla lisenssiä jne. Kerhokilpailussa voi siis käydä muodollista korvausta vastaan kokeilemassa miltä kilpaileminen tuntuu ja jos sitten kisakärpänen puree, voi siirtyä oikeiden kilpailuiden pariin.

Alastaro kerhokisa 17.9.2021

Osasto:

Lipunmyynti päättyi 17.9.2021
Tapahtuman tyyppi
Kerhokisa
Tapahtuma alkaa
17.09.2021 17:00
Tapahtuma päättyy
17.09.2021 18:00
Tapahtuman nettisivu
Tapahtumapaikan osoite
Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa

Jaa somessa

Puutteita, virheitä tai muita ideoita?

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia parannusehdotuksia.
Lähetä viesti

Copyright © Interwebbi.com
Nakkikioski
Y-tunnus: 3133828-2 / FI31338282

0
  0
  Ostoskori
  Korisi on tyhjäPalaa kauppaan
   Aktivoi koodi
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram